Passes de tardor a l’Himàlaia

Passes de tardor a l'Himàlaia, Núria Garcia Quera

Sinopsi: Una mare, de professió pallassa, va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l’Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l’extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d’entendre la vida. Les colossals muntanyes i l’espiritualitat ancestral de la zona de l’Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d’aquesta relació.
Llengua: català
Col·lecció: Sensus
Número de la col·lecció: 3
Data edició: abril de 2015
Número d’edició: primera
Número de pàgines: 447
ISBN: 978-84-606-5992-1
Fotografies: 450
Autoria de les fotografies: Cesc Capdevila i Torrell, Roc Sagristà Garcia, Núria Garcia Quera.
Fotografies dels bodegons d’objectes: Ferran Vallès
Retoc fotogràfic: Romà Capdevila
Disseny dels mapes: Cesc Capdevila i Torrell
Disseny de la portada: Sergi Opisso
Maquetació: Núria Ferraz
Mides: 20,8 x 13
Enquadernació: Tapa tova, rústega cosida amb fil
Impressió: Vanguard Grafic
Preu: 24 € (Compra’l aquí!)
Observacions: La impressió d’aquest llibre ha estat possible gràcies a una campanya de micro-mecenatge que es va dur a terme el març del 2015 i, sobretot, la generositat de 188 mecenes.
Projecte solidari: El 5 % dels guanys d’aquesta edició es destinaran als camps de refugiats tibetans. L’aportació es farà a través de la Casa del Tibet de Barcelona
Opinions dels lectors/es:

  • "Avui he acabat el “Passes de tardor a l’Himàlaia”. M’ha agradat aquesta combinació de novel·la i relat de viatge! M’han agradat les dues coses: la història de la Muntsa i l’Ares, i la història de la travessa. Com a pare m’he sentit a prop de l’angoixa de la Muntsa, però també m’has fet reviure el temps en què com a fill vaig haver de tallar el cordó umbilical. Tal com em va passar amb el “Nou viatge al Pirineu”, he trobat que aquest llibre és inspirador. Fas que el lector se senti atret pel que descrius. Si llavors em va faltar temps per planejar una caminada pel Pallars, aquesta vegada m’has fet venir ganes de provar la meditació. La travessa per l'Himàlaia també, però em temo que per això em faltarien forces..."
    Yago Torrent
    Director general d’empreses de la indústria de l’automòbil
Més opinions

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

Presentació de "Nou viatge al Pirineu" a SABADELL
dimecres, 03/06/2020 - 19:30 hores
Unió Excursionista de Sabadell. Carrer de la Salut, 14 -16, Sabadell, 08202
Organitzat per la Secció de Cultura. Dins del cicle Escriptors i Paisatge. Per a més informació: https://ues.cat/cultura/

Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709
00 34 973 250 007