Passes de tardor a l’Himalaia

3 Passes de tardor a l’Himàlaia

Núria Garcia Quera | Novel·la de viatge al Nepal (Àsia)

Una mare, de professió pallassa, va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l’Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l’extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d’entendre la vida. Les colossals muntanyes i l’espiritualitat ancestral de la zona de l’Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d’aquesta relació.

La impressió d’aquest llibre ha estat possible gràcies a una campanya de micro-mecenatge que es va dur a terme el març del 2015 i, sobretot, a la generositat de 188 mecenes.

Llibre premiat

Aquesta novel·la rep el Premi Editorial del Llibre de Muntanya, Jacint Verdaguer, l’any 2015.

Projecte solidari

El 5 % dels guanys d’aquesta edició es destinaran als camps de refugiats tibetans. L’aportació es farà a través de la Casa del Tibet de Barcelona

Opinions dels lectors/es

  • "Acabo de llegir la teva novel·la "Passes de tardor a l'Himàlaia". Et felicito. Es nota que ho deus haver viscut. Et felicito també per les fotos del llibre, que ajuden molt a situar-te en l'ambient. El Nepal enganxa. Estic molt en la teva línia en quant que hi ha dos Nepals, i a mi el Nepal hinduista em sembla més aviat un parc temàtic de la misèria i l'espiritualitat ensucrada. En canvi, a la zona budista m'hi he sentit molt més a gust, trobo que es nota més dignitat, més humanitat. Al Nepal hi he estat un sol cop, però des de llavors m'ha enganxat. Pensava tornar del Nepal amb moltes respostes i vaig tornar-ne amb un munt de preguntes, les mateixes que es feia l'Ares, les mateixes que et deus fer tu. M'ha agradat especialment que parlis del Ladakh i del Manaslu. Són els dos llocs on m'agradaria anar. Sempre he imaginat la travessa en bici de Manali a Leh, però no sé com està a nivell de transit. En quant al Manaslu, quan vaig veure que a més, es pot combinar amb les coves de Milarepa, fantàstic! Et deixo la meva pàgina web. Jo porto la muntanya a dins, però en comptes d'escriure-la, la dibuixo. Espero que t'agradi : http://surrealismemuntanya.blogspot.com.es/ I moltes, moltes felicitats pel llibre."
    Lluís Vilanova
    Mestre d'educació física
Més opinions

Fitxa tècnica

Col·lecció: Sensus, 3
Data edició: abril 2015
Número d’edició: primera
ISBN: 978-84-606-5992-1
Número de pàgines: 447
Fotografies: 450
Autoria de les fotografies: Cesc Capdevila i Torrell, Roc Sagristà Garcia, Núria Garcia Quera.
Fotografies dels bodegons d’objectes: Ferran Vallès
Mides: 20,8 x 13
Enquadernació: Tapa tova, rústega cosida amb fil
PVP: 24 € | Compra’l on line

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709
00 34 973 250 007