Passes de tardor a l’Himalaia

3 Passes de tardor a l’Himàlaia

Núria Garcia Quera | Novel·la de viatge al Nepal (Àsia)

Una mare, de professió pallassa, va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l’Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l’extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d’entendre la vida. Les colossals muntanyes i l’espiritualitat ancestral de la zona de l’Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d’aquesta relació.

La impressió d’aquest llibre ha estat possible gràcies a una campanya de micro-mecenatge que es va dur a terme el març del 2015 i, sobretot, a la generositat de 188 mecenes.

Llibre premiat

Aquesta novel·la rep el Premi Editorial del Llibre de Muntanya, Jacint Verdaguer, l’any 2015.

Projecte solidari

El 5 % dels guanys d’aquesta edició es destinaran als camps de refugiats tibetans. L’aportació es farà a través de la Casa del Tibet de Barcelona

Opinions dels lectors/es

 • "Bones Núria,

  Vaig ser un dels petits mecenes de "Passes de tardor a l'Himàlaia". Tot i que tinc el teu llibre des de 2015 i l'havia començat a llegir, sempre hi havia urgències que m'havien fet aparcar-lo a la llibreria de casa. Aquest estiu vaig decidir que ja tocava. Vaig recomençar-lo a llegir, i cada cop estava més enganxat. Tot just l'he acabat, i no em puc estar d'escriure't per felicitar-te. És un excel·lent novel·la de viatges, amb una ambientació que et transporta a l'Himàlaia amb tota mena de detalls, tancant els ulls semblava que ja m'hi trobava... Però per sobre de tot, és una novel·la amb un trasfons molt potent..., una història plena d'emocions i ensenyances molt sàvies, un viatge a una altra manera d'entendre el món amb la que m'he sentit molt identificat. Enhorabona per saber combinar tan bé tots aquests ingredients!

  M'ha faltat temps per començar "A dalt de la Duna Roja", i ja des del primer capítol m'hi he enganxat.

  Moltes gràcies per regalar-nos les teves paraules, i pels projectes tan ben lligats com el de Ramat de Camins. Molta sort!"

  Jordi Castilló Carretero
  Enginyer forestal
Més opinions

Fitxa tècnica

Col·lecció: Sensus, 3
Data edició: abril 2015
Número d’edició: primera
ISBN: 978-84-606-5992-1
Número de pàgines: 447
Fotografies: 450
Autoria de les fotografies: Cesc Capdevila i Torrell, Roc Sagristà Garcia, Núria Garcia Quera.
Fotografies dels bodegons d’objectes: Ferran Vallès
Mides: 20,8 x 13
Enquadernació: Tapa tova, rústega cosida amb fil
PVP: 24 € | Compra’l on line

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709
00 34 973 250 007