Presentació de “A dalt de la Duna Roja” a Omnium Cultural

capitol  15 _MG_6887 copia

El cicle Dimecres Presentem a la Seu Nacional d’Òmnium Cultural inicia la seva activitat aquest 2012 amb la presentació de la novel•la A dalt de la Duna Roja, Premi Òmnium Cultural de Narracions de Viatges dotat per la llibreria Altaïr. En l’acte hi intervindran Marta Comas, antropòloga i Núria Garcia Quera, autora del llibre. Serà dimecres 18 de gener a les 19 h, al carrer Diputació 276, de Barcelona.

Ambudes ponents conversaran sobre diversos temes relacionats amb el mateix llibre com són els curiosos esdeveniments que van portar a l’autora a conèixer una dona de Mali, d’una ètnia primitiva de l’Àfrica Subsahariana, i haver-hi de conviure durant dues setmanes sense poder entendre’s en cap llengua, com aquests esdeveniments la van portar, anys més tard, a contraure la malària i com la relació entre l’autora i aquesta dona de Mali es va convertir, al cap d’un temps, en la novel•la A dalt de la Duna Roja.Al llarg de la presentació assistirem a la projecció d’un breu documental d’Octavi Royo enregistrat a Mali, indret on té lloc la novel·la premiada, i en acabat hi haurà un petit col•loqui amb l’autora qui també signarà llibres.

Contestar

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

Conferència Grans rutes del Pirineu català: GR-11, Carros de Foc, Ramat de Camins, Cinquè Llac...
dimarts, 25/05/2021 - 18:30 hores
Biblioteca Francesc Candel. C/ de l'Amnistia Internacional, 10, 08038 Barcelona
Si esteu pensant en fer una travessa a peu pels meravellosos paisatges del Pirineu català, però no sabeu quina s’adapta a les vostres necessitats, no us perdeu aquesta conferència. Veureu que avui disposem d’un bon ventall de travesses organitzades, senyalitzades i amb una infraestructura al darrere, i cada vegada hi ha més gent que decideix dedicar uns dies de vacances a aquesta activitat saludable i que, a més, dóna vida als camins tradicionals i als petits allotjaments locals: refugis, cases rurals, hostals, fondes, hotels, càmpings...

Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709