Serveis editorials

Assessorament editorial

Moltes persones tenen en un calaix unes memòries personals, un conte, una novel·la, un diari de viatge, un llibre tècnic, un recull d’itineraris… Són escrits als quals s’hi han dedicat moltes hores i que seria interessant que veiessin la llum en forma de llibre, sigui per a regalar a la família i amics, sigui per a comercialitzar-lo. La Núria Garcia Quera ajuda a fer realitat aquest somni oferint aquests serveis:

Informe de lectura de l’original SensusInforme de lectura de l’original: valoració i proposta de canvis per a millorar-lo.
Correcció ortogràfica, sintàctica, gramatical i d’estil en textos en català SensusCorrecció ortogràfica, sintàctica, gramatical i d’estil en textos en català
Edició en paper SensusEdició en paper: disseny de la coberta, maquetació, tramitació dels permisos legals en el cas que el llibre es vulgui vendre (ISBN, Dipòsit Legal…), impressió en blanc i negre o en color…
Conversió a llibre digital d’un manuscrit o d’un llibre editat en paperConversió a llibre digital d’un manuscrit o d’un llibre editat en paper (amb els serveis addicionals de disseny de portada o gestió de l’ISBN)

Alguns assessoraments

 

Per a més informació, contacta amb nosaltres a info@sensus.cat. Tens el nostre compromís de confidencialitat!

Redacció d’articles i reportatges

El món és ple de racons interessants i el fet de conèixer-los ens fa més grans. De vegades són indrets llunyans, però sovint els tenim a prop de casa.

L’autora de la col·lecció Sensus fa anys que col·labora en revistes geogràfiques i de muntanya per fer estimar llocs i persones d’altres indrets.

Últims articles i reportatges

Més articles i reportatges →

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

Presentació-performance i tertúlia de la novel·la "Passes de tardor a l'Himàlaia" a TARADELL
dijous, 19/09/2019 - 19:30 hores
Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Carretera de Balenyà, 101. 08552 Taradell. Tel. 93 880 10 56. b.taradell@diba.cat
Organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. El Club de Lectura llegirà el llibre i l'acte s'inclou en el marc del projecte De biblioteca a biblioteca, de país a país, que enguany està dedicat al Nepal.

Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709
00 34 973 250 007