Volta del santuari de Bellmunt (1.246 m)

P1030069dest

Títol: Volta del santuari de Bellmunt

Modalitat: en BTT

Desnivell: de pujada i de baixada: 813 m

Distància: 25,4 km

Altura màxima: 1.216 m

Altura mínima: 494 m

Temps: 4 h (incloent parades)

Ruta circular: Si

Grau de dificultat: moderat

Bibliografia: Mapa Alpina “Puigsacalm – Bellmunt“. Esc.: 1:25.000. 

Recorregut: Vilasseca – Sant Vicenç de Torelló – Sant Pere de Torelló – santuari de la Mare de Déu de Bellmunt (1.246 m) – Forat Micó – cra. BV-5224 – Sant Pere de Torelló – Sant Vicenç de Torelló – Vilasseca.

Comentaris: La pujada fins al santuari de la Mare de Déu de Bellmunt des de la colònia Vilasseca és per carreteres generalment poc transitades:

Des del santuari les vistes són esplèndides!

La baixada la fem per un recorregut més muntanyenc. Des de dalt del santuari cal tornar a l’aparcament de cotxes i, després, fins al primer revolt de la carretera. Allà hi ha un pal indicador de rutes de Petit Recorregut. Una de les banderoles marca un PR en direcció sud-est. El seguim a peu pel costat d’uns fils pel bestiar, però, així que trobem una porta, abandonem el PR per traspassar-la i entrar en un bosc. Aquest tram és l’únic no ciclable. Mirant de trobar les traces d’un camí entre les fulles seques, perdem nivell fins a una pista que requereix una mica de tècnica pel pendent i les pedres soltes. No la deixarem fins arribar a una altra pista transversal, en molt millor estat, que travessa el riu Ges a gual en tres o quatre ocasions:

Ja a la cra. BV-5224, girem a la dreta cap a sant Pere de Torelló fins a Vilasseca.

Baixa’t la ruta al Wikiloc!

Contestar

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

Conferència Grans rutes del Pirineu català: GR-11, Carros de Foc, Ramat de Camins, Cinquè Llac...
dilluns, 24/05/2021 - 18:30 hores
Biblioteca Francesc Candel. C/ de l'Amnistia Internacional, 10, 08038 Barcelona
Si esteu pensant en fer una travessa a peu pels meravellosos paisatges del Pirineu català, però no sabeu quina s’adapta a les vostres necessitats, no us perdeu aquesta conferència. Veureu que avui disposem d’un bon ventall de travesses organitzades, senyalitzades i amb una infraestructura al darrere, i cada vegada hi ha més gent que decideix dedicar uns dies de vacances a aquesta activitat saludable i que, a més, dóna vida als camins tradicionals i als petits allotjaments locals: refugis, cases rurals, hostals, fondes, hotels, càmpings...

Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709