Agradable tertúlia a la biblioteca Bonnemaison

Tot i que les trobades amb el món del llibre “Parlem amb…” se celebren des del 2005, he de reconèixer que no sabia que existissin.

I ha tantes coses que se’ns escapen malgrat que vulguis estar al dia de la cultura! I, si vius al Pirineu, encara més! Allà som conscients que a Barcelona diàriament es couen mil plats saborosos, sabem que et pots afartar de cultura hora rere hora, però l’oferta és tan àmplia i la distància tan bèstia (3 h des del poble fins al centre de la capital), que sovint ens quedem amb l’estómac buit.

Tanmateix, aquest curs escolar, com que les circumstàncies m’han portat altre cop a Ciutat Vella, sempre que puc em regalo un bon plat cultural.

I el d’ahir ho va ser. No hi faltava cap ingredient: bon ambient, agradables comensals, xerrades interessants, sobretaula relaxada…

El periodista Albert Lladó s’havia llegit el llibre a fons i el tenia meravellosament ple de notes i post-its grocs fent de punts de llibre. La seva curiositat pels temes que apareixen a la novel·la no tenia límits i això va fer que, entre les seves preguntes i les del públic, el temps passés volant. Tant, que va ser un d’aquells dies, per sort molt escassos, que et planteges que coi fas al Pirineu!

1 comentari
  1. Necessitem un teletransportador ja!

Deixa un comentari

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709