A dalt de la Duna Roja

A dalt de la Duna Roja, Núria Garcia Quera

Sinopsi: En un estil fresc no exempt de poesia, i en un fi sentit de l’humor que sovint ens desperta una rialla, Quera construeix una novel·la amb Mali com a escenari principal i la Neus com a protagonista.
És en tornar d’una estada en aquest país quan la Neus, tal com li va succeir a la mateixa autora, és a punt de morir de malària. A partir d’aquest moment Quera demostra un gran ofici narratiu alternant dos viatges: el reflexiu i emocional de la convalescència a un hospital de Barcelona, i el vital i aventurer dels dies anteriors en terres africanes. Tant en un com en l’altre a la protagonista l’acompanyen un estol de personatges plens de força i tendresa.
Llengua: català
Col·lecció: Sensus
Número de la col·lecció: 1
Data edició: abril de 2011
Número d’edició: primera
ISBN: 978-84-614-8436-2
Número de pàgines: 356
Fotografies dels bodegons d’objectes: 17 a doble pàgina
Autoria dels bodegons: Ferran Vallès
Autoria de les aquarel·les i les fotografies: Núria Garcia Quera
Disseny de la portada: La Mosca
Maquetació: Núria Ferraz, Gemma Salas
Mides: 20,8 x 13
Enquadernació: Tapa tova, rústega cosida amb fil
Impressió: Litostamp S.A.
Preu: 22 € (Compra’l aquí!)
Observacions: Aquesta novel·la va rebre el Premi Òmnium Cultural de Narracions de Viatges l’any 2008, dotat per la Llibreria Altaïr.
Projecte solidari: El 5 % dels guanys per la venda d’aquest llibre són per a ASED (Associació Solidària Escoles Dogons), per tal que es continuïn construint escoles a Mali. ASED

Opinions dels lectors/es:

  • "Fa un temps em vaig llegir aquesta història d'unes vides que s'encreuen en la vida de la Neus i el seu viatge per la Vida i per Mali. Aquest viatge és un viatge per uns personatges explicats amb una sensibilitat pels detalls molt emotiva. M'he emocionat amb tots: amb el professor sense alumnes, amb l'Amadú que vol ser actor, amb la Fatumata navegant entre el nostre món i Mali, amb la història d'amor entre l'Abdulail i la Caputxeta, i la història de la Sol i de la seva mare (molt més propera a nosaltres i per molts tant llunyana, com vaig passar del fàstic inicial als plors més amargs...per una vida injusta i cruel!). Gràcies per poder veure Mali amb els teus ulls, un país preciós. Unes fotografies amb unes descripcions màgiques i espectaculars (el país Dogon, els baobabs, la mesquita de fang de Djenné, el mercat, la Duna Roja,...i la seva gent). I per acabar, l'edició és un gran encert, com una llibreta de viatges, barrejant dins de la lectura fotografies, i poesies. Merci! He passat unes meravelloses hores viatjant!!!"
    Puri Ortí
    Professora
Més opinions

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709