Passes de tardor a l’Himàlaia

Passes de tardor a l'Himàlaia, Núria Garcia Quera

Sinopsi: Una mare, de professió pallassa, va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l’Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l’extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d’entendre la vida. Les colossals muntanyes i l’espiritualitat ancestral de la zona de l’Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d’aquesta relació.
Llengua: català
Col·lecció: Sensus
Número de la col·lecció: 3
Data edició: abril de 2015
Número d’edició: primera
Número de pàgines: 447
ISBN: 978-84-606-5992-1
Fotografies: 450
Autoria de les fotografies: Cesc Capdevila i Torrell, Roc Sagristà Garcia, Núria Garcia Quera.
Fotografies dels bodegons d’objectes: Ferran Vallès
Retoc fotogràfic: Romà Capdevila
Disseny dels mapes: Cesc Capdevila i Torrell
Disseny de la portada: Sergi Opisso
Maquetació: Núria Ferraz
Mides: 20,8 x 13
Enquadernació: Tapa tova, rústega cosida amb fil
Impressió: Vanguard Grafic
Preu: 24 € (Compra’l aquí!)
Observacions: La impressió d’aquest llibre ha estat possible gràcies a una campanya de micro-mecenatge que es va dur a terme el març del 2015 i, sobretot, la generositat de 188 mecenes.
Projecte solidari: El 5 % dels guanys d’aquesta edició es destinaran als camps de refugiats tibetans. L’aportació es farà a través de la Casa del Tibet de Barcelona
Opinions dels lectors/es:

  • "Una tarda de diumenge preciosa! Lectura finalitzada. L'he gaudit, he viatjat, he fet la travessa amb mare i filla, he sentit empatia per totes dues, he admirat els coneixements de l'autora i, com diuen que passa amb els bons llibres i els bons viatges, el vaig començar amb molta il·lusió i avui l'he acabat amb nostàlgia."
    Marta Herèdia Almasqué
    Professora
Més opinions

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709