3 Passes de tardor a l’Himàlaia

Núria Garcia Quera | Novel·la de viatge al Nepal (Àsia)

Una mare, de professió pallassa, va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l’Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l’extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d’entendre la vida. Les colossals muntanyes i l’espiritualitat ancestral de la zona de l’Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d’aquesta relació.

La impressió d’aquest llibre ha estat possible gràcies a una campanya de micro-mecenatge que es va dur a terme el març del 2015 i, sobretot, a la generositat de 188 mecenes.

Llibre premiat

Aquesta novel·la rep el Premi Editorial del Llibre de Muntanya, Jacint Verdaguer, l’any 2015.

Projecte solidari

El 5 % dels guanys d’aquesta edició es destinaran als camps de refugiats tibetans. L’aportació es farà a través de la Casa del Tibet de Barcelona

Opinions dels lectors/es

  • "Una tarda de diumenge preciosa! Lectura finalitzada. L'he gaudit, he viatjat, he fet la travessa amb mare i filla, he sentit empatia per totes dues, he admirat els coneixements de l'autora i, com diuen que passa amb els bons llibres i els bons viatges, el vaig començar amb molta il·lusió i avui l'he acabat amb nostàlgia."
    Marta Herèdia Almasqué
    Professora
Més opinions

Fitxa tècnica

Col·lecció: Sensus, 3
Data edició: abril 2015
Número d’edició: primera
ISBN: 978-84-606-5992-1
Número de pàgines: 447
Fotografies: 450
Autoria de les fotografies: Cesc Capdevila i Torrell, Roc Sagristà Garcia, Núria Garcia Quera.
Fotografies dels bodegons d’objectes: Ferran Vallès
Mides: 20,8 x 13
Enquadernació: Tapa tova, rústega cosida amb fil
PVP: 24 € | Compra’l on line