Per què el primer número de Sensus passa a Mali?

Molt bé, s’ha acabat la tonteria! Fins ara he parlat de l’aparició de “A dalt de la Duna Roja”, de la promoció del sant Jordi, de que si tenen exemplars aquí o allà… Ara ja toca parlar de la novel·la. M’ho deien unes amigues divendres a la nit mentre ens saltàvem tots els consells d’una dieta sana i equilibrada al restaurant del Kiko de Llessui i en aquell moment ho vaig veure clar. I això que una aparatosa ampolla magnum al mig de la taula em limitava la vista i a les amigues gairebé no les veia. Però així i tot —o potser per això— ho vaig veure clar. I començaré per explicar-vos per què el primer escenari que he escollit és Mali, un dels països més pobres de l’Àfrica que, vés quines coses, a mi sempre m’ha enriquit!

 La primera novel·la passa a Mali perquè resulta que és el lloc que, a banda dels Pirineus i Barcelona, més he visitat.

Hi vaig anar per primer cop el 1998. La imatge de més amunt és d’aquell cop. Vejam si em trobeu!

Hi vaig tornar el 2000:

(…i ara? On és la Núria?)

Aquella vegada vaig comprar souvenirs als meus fills…

(ja veieu que els regals que els vaig dur eren molt útils i els van agradar molt…)

Els van agradar tant, que aviat vaig tornar-hi amb ells:

I encara hi vaig tornar més cops i hi tornaré repetides vegades perquè… allà hi tinc amics.

2 comentaris
  1. Núria, m’ha encantat A dalt de la Duna Roja, feia dies que tenia ganes de trobar-te per algun lloc i fer-te mil preguntes. Ara ho entenc tot! Tots els detalls del país, de les persones, de les impressions de qui hi ha estat més d’un cop, m’imaginava que havien de ser els teus ulls els qui ho descrivien. Gràcies per les bones estones!

  2. Què ens vam saltar la dieta? Què va! vam menjar tot de productes naturals i de fet vam menjar bastant verd. I una mica de vi cada dia diuen que va bé, no?

Deixa un comentari

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709