Aquest lloc web utilitza galetes. Les galetes són petits arxius de text en els quals els navegadors emmagatzemen informació durant les visites a les pàgines web. Les galetes són necessàries per a facilitar la navegació i permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip, entre altres coses i, segons la informació que continguin i de la forma en que les utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer l’usuari.

A continuació, us donem informació sobre quines galetes utilitza aquest lloc web, així com de la forma de controlar la gestió de galetes i de com eliminar-les completament.

Galetes que utilitza aquest lloc web:

Galeta d’anàlisi, la de Google Analytics. Google Analytics és un servei gratuït que ofereix Google Inc. i que recull informació sobre quines pàgines del lloc web s’han consultat, en quin moment, amb quin navegador, etc. Posteriorment, aquesta informació s’envia als servidors de Google Inc. als Estats Units.

Com es poden administrar les galetes al navegador?

Les galetes poden desactivar-se, però això impedeix que no es pugui accedir a algunes parts del nostre lloc web o causar una navegació menys eficaç.

Si prefereix restringir, bloquejar o eliminar les galetes d’aquest lloc web, pot fer-ho modificant la configuració del navegador en el vostre ordinador.

  • Per a més informació sobre el navegador Explorer, cliqui aquí
  • Per a més informació sobre el navegador Firefox, cliqui aquí
  • Per a més informació sobre el navegador Opera, cliqui aquí
  • Per a més informació sobre el navegador Google Chrome, cliqui aquí
  • Per a més informació sobre el navegador Safari, cliqui aquí