Presentació a la biblioteca de Puigcerdà

Avui tocava presentació a Puigcerdà! He sortit de casa amb temps d’antelació perquè són gairebé dues hores de viatge. Sort que ho he fet! A l’estreta carretera del poble de seguida he trobat el cotxe d’un veí nonagenari que condueix més lent que jo anant a peu! Si no fos perquè els retrovisors exteriors li enfoquen el cel i el de dins la cara de la seva resignada esposa, potser m’hauria vist i s’hauria avorat per deixar-me passar, però aquest no ha estat el cas. He hagut d’anar en segona fins a la cruïlla del port del Cantó. Llavors he pogut accelerar, però tampoc no gaire perquè el traçat sinuós d’aquesta carretera es caracteritza per fer venir basques fins i tot als que conduim!

S’ha posat a ploure. Una tempesta d’estiu. A l’alçada de Pallerols ha sortit el sol i he passat per sota de l’arc de sant Martí. Ohhh, què bonic!

Finalment he arribat a Puigcerdà i he tingut sort de poder aparcar a la plaça del costat de la biblioteca Comtat de Cerdanya. És de les més grans dels Pirineus:

Una biblioteca tan gran i amb tants mitjans augurava una presentació amb molt públic. Però no ha estat així perquè… jugava el Barça! Agghhhh, quina badada! Era el final de la Súpercopa d’Europa contra l’Oporto!

Així i tot, han aparegut unes vint persones!

El fotògraf Emili Giménez a partir d’aquell moment ha anat captant tot el que passava. Ha aconseguit unes imatges molt boniques!

Aquí Pirineus TV em feia una curta entrevista:

Parlant amb l’Alfons Brosel, escriptor i fill de Puigcerdà:

L’Alfons m’ha fet una introducció molt bonica i encertada:

Després he començat a explicar les meves històries relacionades amb Mali i la gent d’allà, i també he passat un tros del vídeo de Garmi:

Al final tot ha anat molt bé, però a partir d’ara mai més escolliré la data de les presentacions sense consultar abans el calendari dels partits de la pàgina web del Barça.

2 comentaris
  1. Doncs sí, Olga, no es poden comparar amb la de Sort! La veritat és que Sort, per ser la capital del Pallars Sobirà, hauria de tenir una biblioteca a l’alçada d’altres llocs. Esperem que aviat sigui així!

  2. Quines biblioteques hi ha pel món proper!!!!

Deixa un comentari

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709