Presentació a la llibreria Altaïr de Barcelona

Sembla que estigui en una peixera, però no, sóc a la llibreria Altaïr i estic al principi de la presentació. Han vingut unes trenta persones. Algunes ja havien estat en altres presentacions, la qual cosa sembla indicar que no s’ho devien passar tan malament…

Amb una eficiència impressionant, una estona abans de la presentació unes noies que m’han recordat l’Atlas de la mitologia grega, han començat a moure globus terraquis, prestatges plens de llibres de tot el món i mapes mundi de qualsevol època, fins convertir un racó de la llibreria en una petita sala d’actes on no hi faltava detall.

Amb puntualitat britànica a dos quarts de vuit ha començat la cosa i una hora i deu minuts més tard, mentre parlava amb els amics i amigues que havien vingut a veure’m, les joves titans tornaven a moure la Terra per deixar-ho tot al seu lloc. Més tard també desfeien l’aparador del carrer per substituir els meus llibres per uns altres. Perplexa de tanta diligència, hem acabat la vetllada fent un beure a Ciutat Vella.

Deixa un comentari

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709