Presentació de “A dalt de la Duna Roja” a la Vetllada Literària

Amics de la Unesco de Barcelona va organitzar dissabte 1 d’octubre una mostra d’escriptors, associacions, editorials, fotògrafs i llibreries relacionats amb els cinc continents. La vetllada era oberta a tothom i l’accés a la seu del carrer Mallorca era lliure.

Gent d’aquí i gent arribada de molt lluny, però tothom unit pels llibres, els contes, les revistes, les fotografies i les publicacions, van mostrar la seva feina.

La presentació anava a càrrec d’en Siscu Baiges, subdirector del programa TOTSxTOTS de COMRÀDIO, i la Lourdes Feans, cap de Comunicació i Premsa de LINGUAMÓN-CASA DE LES LLENGÜES.

 

Diversos autors ens van parlar dels seus llibres, novel·les, contes… Jo vaig presentar la novel·la “A dalt de la Duna Roja”…

També va haver-hi una xerrada sobre les sopes del món a càrrec de Jaume Fàbrega i un tast d’unes quantes sopes aportades pels participants; un taller de papiroflèxia per als menuts; la lectura poètica d’autors africans traduïts al català i, també, d’altres poetes i poetesses; l’acompanyament musical d’un piano, etc.

Van col·laborar en aquesta vetllada moltes persones: Neus Flamerich, Eulàlia Garcés, M. Rosa González, Alba Guerrero, Cari Oriol, Maria Mateu de la Xarxa BCN Antirumors, els Geòlegs del Món, la Llibreria La Ploma (especialitzada en Àfrica), Mariana Llano (Perú), els fotògrafs d’Artisal Artur Isal i Ruth Estellers, Conxita Tarruell, Kalilu Jammeh (Gambia), el poeta Salem Zenia (Argelia-Amazic), Agnés Agboton (Rep. de Benín), Edson Lechuga (Méxic), etc.

A la propera foto ja havia marxat gairebé tothom. Al darrere del grup dels més tardaners podem veure els quadres que Claudi Puchades va anar pintant durant la vetllada i, també, a l’esquerra de tot, la Flora Royo Salmeron, que va ser l’ànima d’aquesta bonica trobada.

Deixa un comentari

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709