Resum de la presentació a Òmnium Cultural

Cada dia m’agrada més anar de bolo!

Abans de sortir de casa m’entretinc preparant les coses que necessitaré per la presentació: els apunts del que diré, els objectes africans, el portàtil per passar el vídeo, el boli de les dedicatòries, els llibres per a vendre, el cartell de propaganda de la novel·la… També m’arreglo una mica, cosa que significa posar-me talons i pintar-me, dues feines que només faig en comptades ocasions.

Ja al carrer, m’agrada carregar-me la motxilla a l’esquena i agafar metros o cotxe per dirigir-me a un lloc on la majoria de vegades no hi he estat mai. Ja sé que la motxilla i els talons no quadren, però m’és igual.

Quan arribo al lloc, no puc evitar treure el nas a tots els racons, sobretot si són biblioteques. Amb l’excusa de fer fotos per al blog, em fico a tot arreu i tot ho pregunto.

Llavors va arribant la gent. Sempre hi ha algú que em fa molta il·lusió que hagi vingut. Parles amb els uns i amb els altres, fins que toca començar.

A Òmnium Cultural la presentació va tenir el format de conversa amb la Marta Comas Sàbat, antropòloga i amiga. Va ser un plaer escoltar-la i tenir-la allà. Entremig vam passar un petit documental de Mali, vam jugar a endevinar què eren alguns objectes africans, vam mantenir un petit col·loqui amb el públic…

Després arriba el moment de les dedicatòries i, en acabat, la relaxació compartida amb les amistats que han vingut. 

Per què deu ser, que m’estic afeccionant als bolos? Potser és perquè és dels únics moments en què la feina de l’escriptura et permet sortir del davant de l’ordenador i relacionar-te amb gent? Perquè vénen amistats i és una bona excusa per després anar a prendre alguna cosa i petar la xerrada? Perquè venc llibres, que és el que em permet menjar i pagar factures? Perquè m’agrada desplaçar-me i conèixer llocs nous? Potser amb el temps ho aniré descobrint, de moment aquí us deixo quatre fotos de l’últim dia.

 

Deixa un comentari

Subscripció Newsletter
Últimes entrades

Propera conferència

No hi ha cap activitat prevista Conferències

Contacte

Correu electrònic:
info@sensus.cat

Telèfons:
00 34 669 001 709